Kosár
A kosár üres.
 
 
Általános Szállítási Feltételek I Gyakori kérdések (GYIK) I Táblázatok I Kik vagyunk mi?
Tel.: 06 94 / 783-326 I 06 94 / 783-324
 
I
KEZDŐLAP
» TÁJÉKOZTATÓ \ Kik vagyunk mi?
Szíjak
Szíjtárcsák
Görgősláncok
Lánckerekek
Tengelykötő elemek
Szimeringek
Lineáris technika
Bilincsek
Ipari kerekek
Szabványelemek
Segédanyagok, kiegészítők
GYORS KERESÉS
MÁRKA SZERINT
TÍPUS SZERINT
SZAKMA SZERINT
MÉRET SZERINT
 

Kik vagyunk mi?


A S.I.S. Sonitus Industrial Solutions Kft. (röviden S.I.S. Kft.) magyar tulajdonú kereskedelmi kisvállalkozás, mely 2006-ban alakult jogelődjéből kiválással. A S.I.S. Kft. jogelődei 1998 óta végeznek kereskedelmi tevékenységet. Egyes kollégáink 2000 óta árusítanak hajtástechnikai termékeket, 2001 óta tisztítószereket, így kereskedelmi tevékenységünk évtizedes tapasztalatokon alapul.

 

Cégünk központi ügyintézésének helye a cég székhelye, mely természetben a Szombathely, Bárdosi Németh János u. 38. szám alatt található, értékesítési tevékenységeit pedig telephelyein végzi. Cégünk telephelyei az alábbiak:

 

 • S.I.S. Munkaruha Bolt. 9700 Szombathely, Szent Márton u. 75.
 • S.I.S. Hidraulika Bolt. 9900 Körmend, Kandó Kálmán u. 2.
 • S.I.S. Hajtástechnika Bolt. 9700 Szombathely, 11-es Huszár u. 149.
 • S.I.S. Hímzőműhely. 9700 Szombathely, Bárdosi Németh János u. 38.
 • Storefleur Virágüzlet. 9900 Körmend, Sport u. 5.

Különböző tevékenységi köreinket különböző telephelyeinken specializáltuk, de természetesen bármely telephelyen rendelkezésre tudunk állni bármely tevékenységi körben, hiszen kollégáink folyamatos online kapcsolatban állnak egymással, valamint - igény esetén - kollégáink bármely telephelyen segítenek egy-egy probléma megoldásában.

 

Célunk, hogy üzleti partnereinkkel ne egyszerű beszállító kapcsolatot, hanem az üzleti, kereskedelmi tevékenység lehető legtöbb területére kiterjedő, stratégiai partneri viszonyt tudjunk kialakítani.

 

A S.I.S. Kft 2006-os alapításakor kizárólag a munkaruházati termékek és munkavédelmi cikkek értékesítésével foglalkozott, de a folyamatos bővülés, fejlődés során több tevékenységi kört is "örökölt" jogelődjeitől, ezért a jelenlegi tevékenységi kör annak ellenére is széles, hogy a társaság jogelődjeinek egyes termékköreit nem értékesíti tovább.

 

Társaságunk profiljába jellemzően a következő tevékenységek tartoznak (ABC sorrendben):

 

 

 • Akkumulátorok (gépjármű, meghajtó és lakossági) kereskedelme
 • Csapágyak, szíjak, láncok, hajtóművek kereskedelme
 • Hidraulika csövek gyártása, hidraulika alkatrészek kereskedelme
 • Munkaruházat, védőfelszerelés, védőeszköz kereskedelem
 • Pneumatika, légtechnika és vákuum alkatrészek kereskedelme
 • Szerszámok és elektromos kisgépek kereskedelme
 • Tisztítószerek és takarítószerek kereskedelme
 • Virág- és virágkellék kereskedelme

 A S.I.S. Munkaruha Bolt minőségi ruházatot és védőfelszereléseket kínál a munkavégzéshez és az utcára egyaránt. Termékeinket online és offline elérhetik Webáruházunkban, illetve boltjainkban.

Üzleteinkben kizárólag kiváló minőségű, technikai lappal ellátott ruhákat; illetve technikai lappal és minősítéssel ellátott munkavédelmi felszereléseket árusítunk. Webáruházunkban és boltjainkban elérhetőek az általános munkaruházati termékek éppúgy, mint a hétköznapi ruházat nélkülözhetetlen kellékei, illetve az egyes szakmák speciális kellékei.

Termékeink közt megtalálhatók a hazai munkaruházati és munkavédelmi piac vezető termékei, továbbá próbálunk új, egyedi termékeket is bemutatni vásárlóinknak. Termékskálánkat a vevőinktől beérkező igények alapján igyekszünk folyamatosan bővíteni, úgy, hogy a vásárlóink által támasztott követelményeknek meg tudjunk felelni. Webáruházunk termékválasztékát napi szinten bővítjük, ezért kérjük, hogy rendszeresen látogasson vissza és böngésszen újdonságaink közül. Munkaruházati webáruházunk elérhetősége: http://www.munkaruhazat.hu

A S.I.S. Munkaruha Bolt 2009-ben szerezte meg ISO 9001 minősítését, melyet azóta minden évben sikeres audit keretében hosszabítottunk meg.

 A Munkaruha Bolt részlegeként működik 2009-ben indított Hímzőműhelyünk, mely elsősorban az általunk értékesített munkaruházati termékek feliratozásának elvégzésére szolgál, de vállalunk bérhímzést is külső vállalkozások részére.

 

 

A S.I.S. Hidraulika Bolt tevékenységét úgy alakítottuk ki, hogy a céges karbantartás és üzemeltetés terén felvetődő igényeket is teljes körűen ki tudjuk elégíteni. Akár a gépépítés, akár az üzemeltetés szükségleteire is megoldást tudunk nyújtani partnereink számára.

Üzletünkben teljes körű hidraulika, pneumatika és hajtástechnika kiszolgálást tudunk nyújtani vásárlóinknak. Ezen felül raktáron tartjuk a rendszeres vásárlóink által igényelt kenőanyagokat, kéziszerszámokat és egyéb kiegészítő termékeket.

Termékkörünket folyamatosan bővítjük, hogy partnereink tevékenységét a lehető legjobban lefedje és ár-érték arányban a lehető leggazdaságosabb legyen. Így termékeink közt szerepelnek világmárkák rendkívül kedvező áron továbbá a költségérzékenyebb célokra tartunk nagyon kedvező áru, de gyengébb minőségű termékeket is.

2012-ben indítottuk el Varta akkumulátor értékesítésünket a Pet-Roll Parts Kft szerződéses partnereként, Vas-megye egyetlen hivatalos Varta akkumulátor márkakereskedőjeként.

 

Hajtástechnika webáruházunkat 2010-ben indítottuk. Mára az egyik legtöbb hajtástechnikai alkatrészt tartalmazó magyarországi webáruházzá vált. Jelenleg több mint 30000 egyedi termék található meg benne. Webáruházunk kiszolgálása a S.I.S. Hajtástechnika Boltból történik. A rendelések feldolgozására ezen üzlet nyitva tartási idejében kerül sor. (H-P 8-17, Szo 8-12) Webáruházunk elérhetősége: http://hajtastechnikabolt.hu

 

A S.I.S. Hajtástechnika Boltot 2013. májusában nyitottuk meg Szombathelyen egy zöldmezős beruházás eredményeként. Új szombathelyi üzletünkben a körmendi S.I.S. Hidraulika Bolt hagyományait folytatva első sorban hajtástechnikával, hidraulikával, pneumatikával és akkumulátorokkal foglalkozunk, de jelentős készlettel rendelkezünk a kenéstechnika, hegesztés- és forrasztástechnika, karbantartásai anyagok és segédanyagok terén is. Kollégáink már az üzlet megnyitása előtt hat hónappal megkezdték betanulásukat, így a S.I.S. Hajtástechnika Boltban is segítséget tudunk nyújtani hidraulikus, pneumatikus és vákuum egységek szerelésében, összeállításában és beszerzésében is. Szolgáltatásaink között szerepel konkrét gépépítési feladatokhoz szükséges alkatrészek összeállítása és beszerzése is.

Az új telephely elindításakor megdupláztuk készleteinket, így mind a S.I.S. Hidraulika Bolt, mind a S.I.S. Hajtástechnika Bolt is több terméket tud raktárról, azonnal kiszolgálni.A raktáron nem elérhető termékeket – szerződéses partnereink segítségével – gyorsan, akár 1 munkanap alatt tudjuk eljuttatni vásárlóinkhoz.

A S.I.S. Hajtástechnika Boltban tanúsíttattuk 2013-ban hajtástechnika, hidraulika, karbantartási anyag és akkumulátor értékesítésünket az ISO 9001 tanúsítás keretében. Így jelenleg már minden ipari, kereskedelmi tevékenységünk ISO9001 tanúsítással rendelkezik.

 

A S.I.S. Kft. a következő felsorolásban szereplő márkák márkakereskedője, vagy szerződéses partnere (ABC sorrendben): ABS, Adamant, AEG, Bennon, Bosch, Červa, DeltaPlus, Energizer, Euro-Lock, Fristads Kansas, Hafner, Hollu, King Tony, KTT, Megadyne, Milwaukee, Oest, Optibelt, Optima, Panda, PCE, Perion, Portwest, Rexnord, Rider, Rubena, Sati, Semperit, Varta, Vision, Weldas, Wippermann.

 

Cégünk néhány éve vásárolta meg a Vasi Virág Kft-t, amely két telephelyet üzemeltetett Körmenden virágüzletként. A vásárlás után racionalizáltuk a virágüzletek működését, ami az egyik üzlet bezárásával járt. Jelenleg egy minden igényt kielégítő virágüzletet működtetünk a körmendi Tesco Hypermarketben. Virágüzletünk honlapja: www.storefleur.hu
 
 
 
 
  NAVIGÁCIÓ
RÓLUNK
CSOMAGOK
SZOLGÁLTATÁSOK
HELPDESK
AKCIÓK
TERMÉKEK
Szíjak
Szíjtárcsák
Görgősláncok
Lánckerekek
Tengelykötő elemek
Szimeringek
Lineáris technika
Bilincsek
Ipari kerekek
Szabványelemek
Segédanyagok, kiegészítők
FORGALMAZOTT MÁRKÁK
AVO , Bando , Blufixx , Bowex
Brecoflex , Codex , Codex Extreme , ConCar
CONTI , DTE , Emes , Euro-Lock
FAG , FENAFLEX , Garden , Gates
Gates GT3 , GorillaGlue , HRB , Hutchinson
HYRTEL , INA , Ita , IWIS-CF
IWIS-Elite , IWIS-Jwis , IWIS-MEGAlife-I , JUBOFLEX
KBK , Lawnmaster , LIMON , Megadyne
Megadyne Esaflex , Megadyne Gold Label , Megadyne Linea Gold , Megadyne Linea X
Megadyne Oleostatic Gold , MIK , Mitsuboshi , NKE
NN , NSK , OEST , Optibelt
Optibelt Omega , Optibelt Omega HL , Optibelt Omega HP , Optibelt Red Power
Optibelt S=C Plus , Panasonic , PIX Force , PIX Fras
Pix Muscle-XR3 , PIX Muscle-XS3 , PIX TorquePlus , PIX X
PIX X'Act , PIX X'Pedient , PIX X'tra , PIX Xset
PIX-Duo-XS , PIX-DUO-XT , Power Belt , RADIA
Renner , Roulunds , Rubena , Sapitflex
Sati , SISTEMbelt , SITEX , SKF
SOG , SWR , Synchroflex , TBI MOTION
Tellure Rota , Total , Trasco , Varta
Vision , Vision/SRC
TÁJÉKOZTATÓ
Általános Szállítási Feltételek
Gyakori kérdések (GYIK)
Táblázatok
Kik vagyunk mi?
Elérhetőség

S.I.S. Hajtástechnika Bolt
9700 Szombathely, 11-es Huszár u. 149.

S.I.S. Hidraulika Bolt
9900 Körmend, Kandó Kálmán u. 2.
06 94 / 783-326
06 94 / 783-324
 
 
Copyright © 2010-2014. S.I.S. Kft. Minden jog fenntartva.   Szerzői jogok | Adatvédelem www.ysolutions.hu